Четвер, 07.11.2024, 02:29
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 51
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Їжівський ліцей

Організація харчування учнів

Наказ департаменту

/24/24-25/nakaz_pro_kharchuvannja.pdf

План заходів "Дітям школи - здорове харчування"

/21-22/plan_zakhodiv_do_nakazu_2_vid_31.08.2021_r.docx

/21-22/rozklad_dlja_idalni.docx

/23/spisok_za_veresen_2021.docx

Нова  реформа харчування

/20202021/reforma_shkilnogo_kharchuvannja_333.docx

Організація харчування дітей включає:
- режиму і графіку харчування дітей;
- визначення постачальників харчових продуктів і продовольчої сировини;
- прийняття харчових продуктів і продовольчої сировини гарантованої якості;
- складання меню-розкладу;
- виготовлення страв;
- контроль за харчування;
Вимоги до харчових продуктів:
Харчові продукти, які надходять до харчоблоків навчального закладу, відповідають вимогам чинної нормативно-технічної документації:
- супроводжуються документами, які засвідчують їх безпеку та якість;
- наявне маркування ярликом на кожному тарному місці з вказівкою дати виготовлення, номеру партії, кінцевого терміну їх реалізації.
Контроль за якістю готових страв:
- щоденний контроль за якістю готових страв здійснюється бракеражною комісією, до складу якої входять, медичний працівник і представник адміністрації закладу;
- не приймаються харчові продукти без супровідних документів, протерміновані, з ознаками псування.
Умови зберігання харчових продуктів:
- харчові продукти, продовольча сировина зберігаються у коморах, овочесховищах з дотриманням санітарних норм і правил;
- комори оснащені меблями, посудом, інвентарем;
- стелажі для зберігання продуктів харчування підняті від підлоги на 15 см для забезпечення можливості прибирання;
- зберігання продуктів на стелажах встановлені на відстані 20 см від стіни;
- сіль, цукор, крупи, яйця зберігаються у сухих приміщеннях.

Паспорт харчоблоку

/2019-2020/pasport_kharchobloku.doc

Список учнів пільгових категорії, які забезпечені безкоштовним харчуванням в шкільній їдальні

/20202021/spisok_za_listopad.docx 

Двотижневе перспективне меню

/20202021/dvotizhneve_perspektivne_menju.pdf

План-схема харчоблоку

Схема водопостачання харчоблоку Їжівської ЗОШ І-ІІІ ст.

Схема витяжки харчоблоку Їжівської ЗОШ І-ІІІ ст.

Санітарний паспорт

/20202021/sanitarnij_pasport.pdf

Про затвердження плану заходів «Дітям Буковини-здорове харчування на 2020-2022 роки»

/20202021/1-a-a.docx

 План заходів «Дітям школи– здорове харчування» на 2020-2022 роки»

/20202021/plan_zakhodiv.docx